Woon en zorgcentrum DE FOYER

A A A

De vzw Woon- en Zorgcentra De Foyer is een studentvriendelijke organisatie. Je kan hier je stage volgen of vakantiewerk doen. Op deze wijze maak je al kennis met onze organisatie en doe je ondertussen ook werkervaring op.

Je komt in een wereld terecht waarbij zorgzaam respect voor de bewoners primeert. Zij behouden hun autonomie tijdens hun verblijf en worden daartoe ook aangemoedigd. Daarnaast bieden onze gebouwen de laatste innovatieve technieken om hun zorg zo min mogelijk als belastend te ervaren.

WZC Weverbos, WZC De Zilvermolen en WZC Zilversterre hebben digitale schermen waarop je het elektronisch zorgdossier gemakkelijk op kan bijhouden. Elke kamer is voorzien van een eigen tillift om zo de rug te sparen. Elke medewerker beschikt ook over een eigen gsm waarop alle inkomende zorgoproepen op weergegeven worden.

Zorgcampus Glorieux is campus met assistentiewoningen die ontstaan is als hulpverlening naar de ouder wordende broedergemeenschap. Ook niet-gelovigen zijn hier welkom. Eerbied en respect staan centraal.

Ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je gegevens naar Peter Mornie (pmornie@zilvermolen.be), directeur van WZC De Zilvermolen, en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Downloadbare documenten:

Risicoanalyse van de werkpost
Werkpostfiche